Monday, January 22, 2007

love at first bite..

Μου αρέσει έτσι όπως πίνεις το ποτό σου, μου λέει. Με ένα παγάκι.Και σε περίμενα στα χιόνια μα δεν μπορούσα να σου μιλήσω. Σαν να πήγαινε μέσα ο ήχος. Χρόνια τώρα.
Μου αρέσει ο τρόπος που σουφρώνεις τη μύτη σου ειρωνικά και οι μικρές σου συνήθειες, η κίνηση που κάνει η ρόμπα σου στο μπαλκόνι καθώς ποτίζεις τα λουλούδια, το κραγιόν που φεύγει απ'τα χείλη σου σαν το χρόνο τον ίδιο.
Θέλω να ηρεμήσω τον τρανταγμένο ύπνο σου. Να σε κάνω να ξαναθυμηθείς τις πιο όμορφες στιγμές σου.Να σε δω να αναλύεσαι. Να σαι δάκρυα και ρίγη.
Να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να μη βλέπεις πια δαίμονες. Μόνο κρίνα.Να βγαίνουν απ'τα βλέφαρά σου και να ανθίζουν. Να είσαι η γη και η θάλασσα μαζί. Να σε κοιτάω όταν γράφεις.
" Και μετά θα πρέπει να σε σκοτώσω".
"Το ξέρω. Μα δεν θα το άλλαζα , ακόμα και να μπορούσα. "
Τον δάγκωσα. Love at first bite.

7 comments:

Epsilon said...

Ό,τι κουβαλάει αγάπη είναι καλοδεχούμενο, ακόμα κι οι δαγκωνιές!

thel said...

Ωραίο!Μου θύμισε τον Όφι και το Κρίνο του Καζαντζάκη και το rose wild Eliza Day του Cave με συνειρμό του στίχου που ο αγαπημένος της λέει "all beauty must die".
Ερώτηση: στο άλλο Blog σου το semeli πώς μπαίνω;

Unknown said...

epsilon,έτσι νομίζω κι εγώ
thel, τον Όφι και τον Κρίνο δεν τον έχω διαβάσει, αλλά τα κρινάκια μου αρέσουν πολύ.Και ο Cave..το Semeli δεν το χρησιμοποιώ.Απλά υπάρχει για παν ενδεχόμενο.

Anonymous said...

Καλέ, εσύ δαγκώνεις!

Erwtas Stomaxhs said...

πολύ ευαίσθητο... ;-)

Unknown said...

σεξπυρ,προσοχή,δαγκώνει!
έρωτα στομάχη,αυτή η ευαισθησία θα μας φάει.αν δεν μας έχει φάει ήδη.χρόνια τώρα!

Παπαρούνα said...

o έρωτας θα μας κάνει κόμματια
Σ.Τ.