Sunday, August 27, 2006

Σαβουάρ Βιβρ για Νησιώτισσες;

Κανόνας πρώτος και απαράβατος.Δεν κάνετε σεξ.(Έχετε κάνει από μικρή,με διάφορους,αλλά δεν το λέτε.Διατυμπανίζετε όμως πως το κάνετε μόνο με σύζυγο ή αρραβωνιαστικό,και αν κάνατε κάποια λάθη,ήσασταν μικρή,δεν ξέρατε).

Ντύσιμο:Φανταχτερό τη νύχτα,ειδικά όταν σας βλέπουν.Πούλιες,τακούνια,ελαστικά,έντονα χρώματα,φυσικά όλα μαζί.
Ψωνίζονται όλα στην Αθήνα μετά από μελέτη του περιοδικού Γκλάμουρ και Κοσμοπόλιταν.Συχνά με τη σελίδα στο χέρι προς το μαγαζί.Τακούνι όσο ψηλότερο τόσο καλύτερο.Νύχια μακριά,λέτε ότι πάτε σε μανικιουρίστα αλλά το κάνετε μόνη σας,σιγά μη δώσετε και λεφτά.Το ίδιο ισχύει και για πεντικιούρ.

Μη τουριστική σαιζόν,χειμώνας.Από τη λαική.Δε σας βλέπει κανένας.Και είστε άβαφη.Σιγά μην ξοδέψετε αφού δεν έχετε σκοπό να εντυπωσιάσετε κανέναν.

Άρωμα,έντονο.Δημοφιλής η Angel του Μυγκλέρ και τα προιοντα καλλυντικών από ντήλερ.Λέτε ότι έχετε κάνει μεγάλες παραγγελίες αλλά φυσικά πάντα παίρνετε την προσφορά του μήνα.

Αξεσουάρ.Οτι πει το Κοσμοπόλιταν,μην επαλαμβανόμαστε.Φθηνό αλλά λαμπερό.(Μπορεί και να είστε κουρούνα,η ιθαγενής που ξεγελούσαν οι άνθρωποι του Κολόμβου με γυαλιστερά καθρεφτάκια)

Χομπυ.Τηλεόραση.Προτίμηση σε πρωινάδικα,και Βέρα στο Δεξί.
Γυναίκες προς μίμηση.Ελένη Μενεγάκη,Νατάσα Θεοδωρίδου(Αμ γιατρό ολάκερο πήρε).Εννοείτε πως τις αντιγράφετε.

Γυναίκες προς αποφυγή,Στέλλα Μπεζεντάκου,Βερα Λαμπρου(Είναι κιτς και πουτάνες)
Γυναίκες που αγαπάτε να μισείτε: Δήμητρα Ματσούκα,(Τρέχουν τα σάλια του συζύγου,αρραβωνιαστικού),Σμαράγδα Καρύδη(το ίδιο,αν και πετάει κάτι πολύ δύσκολα στις συνεντέυξεις και δεν καταλαβαίνετε τι λέει),Σακίρα(όσο και να προσπαθείτε,δεν σας βγαίνει το κούνημα)Τζένιφερ Λόπεζ(ούτε ο κώλος)
Ειδήσεις στο Σταρ.Και αγορά όλων των εβδομαδιαίων.

Απαραίτητο το μάσημα της τσίχλας.Καπνίζετε κρυφά αν και το ξέρουν όλοι,αλλά νομίζετε πως το χετε πετύχει και είστε πολύ πονηρές,μπράβο.
Μια φορά το μήνα ρίζα.Χορός απαραίτητος όταν βγείτε.Εννοείτε πως χορεύετε τον καλύτερο μπάλο.Και κοιτάτε με περιφρόνηση τα άλλα ξεκωλα.(Ειδικά αν είναι νεότερες)
Είστε περήφανες για το νοικοκυριό και το μαγείρεμά σας.Σπίτι εξοπλισμένο σαν αστακός με όλα τα κομφόρ,μέχρι και μηχανή εσπρέσσο-καπουτσίνο(δώρο από την πεθερά.)
Εσείς πίνετε μόνο φραπέ και ελληνικό αν είναι να σας πουν το φλυτζάνι.

Αγαπημένες ατάκες."Θα σου πω κάτι,αλλά μην το πεις σε κανέναν","Για κοίτα τι κάνει αυτή,σα δε ντρέπεται" (Όχι)

Σεξ.Πολύ βασικό.Όποτε θέλει ο αρραβωνιαστικός,σύζυγος.Γιατί το σεξ το απολαμβάνουν μόνο οι πουτάνες.

4 comments:

zero said...

Θα σου πω κατι αλλα να μην το πεις σε κανεναν.
Μου αρεσει πολυ οπως γραφεις,
και θελω μια μερα να ποσταρεις,
κατι που εσυ θα θεωρεις πραγματικα καλο.
Ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι παρα πολυ καλο.

ΥΓ: την καλημερα μου.

ζερο.

Unknown said...

Καλημέρα και από μένα!
Άψογο το σαβουάρ Βιβρ και απόλυτα αληθινό. Μόνο που δεν είναι for nhsiwthses only. Πάει και σε Μακεδονία, και Ήπειρο και Πελοπόννησο..
Να τολμήσω να συμπληρώσω ότι όταν γελάμε πρέπει να το κάνουμε πολύ δυνατά και με ρίξιμο του κεφαλιού κατά πίσω;

υ.γ. πέστα για τον κώλο της Jenny, όπου το λέω και μου λένε ότι είναι χάλια :(

Unknown said...

είναι κώλος λατίνας-άρα DNA.και πόσα δεν έγραψα ακόμα,μπορεί να έχουμε και pt 2..

polikarpos said...

egw pou exw megalwsei se nisi pantws, symfwnw me ta grafomena (sxedon) apolytws, kai diafwnw gia ton kwlo tis j-lo pou 8aprepe otan taksidevei, na tis ton xrewnoun kanonika san na taxidevei ena extra atomo. ante, epeidi eimai kalos, san na synodevei ena mikro paidi. gyrw sta 25 kila. kalimera.