Friday, March 03, 2006

Ακόμη μια ανάγνωση των περιδικών μόδας.Vogue..Η Angelina Jolie στην καμπάνια της St.John με στυλ "είμαι μια μπίζνεσγούμαν στο λαπτοπ με μπεζ γόβες αλλά κάθομαι και στο μπαλκόνι ξυπόλητη με μια μοχαίρ ζακέτα".Μια πολύ είτις φωτογράφιση της Ντάρια με κοραλλί κραγιόν.Κάναμε αμάν να ξεφύγουμε από τα έιτις και τσουπ!πάλι μπροστά μας.Τι ρομαντικό βρίσκουν σε αυτή την εποχή;Ήταν τόσο μίζερη.Τη θυμάμαι ως παιδί αλλά και πάλι μίζερη ήταν.Χρώματα,απαίσιο μακιγιαζ,ντίσκο,τζιν φιζζ και κοκαινη.Και από την άλλη, το στυλ Cure. Η θλίψη πριν το Προζάκ.
Σήμερα θα ήθελα να κολυμπήσω.Σε πισίνα.Να μυρίζω τη χημική ευωδιά του χλωρίου και βουτάω τα πόδια μου φορώντας λευκό μπικίνι-βελονάκι.
Η να πήγαινα μια βόλτα στα second hand shops της Αθήνας για φορέματα.Αντί για αυτό ακούω Σωκράτη και καίω αιθέριο έλαιο θυμαριού.
Πέρυσι έκανα ένα σεμινάριο δημιουργικής γραφής στο Κολλέγιο Αθηνών.Με τη Νένη Ευθυμιάδη.Νένη-στριμμένη την έλεγα.Θεωρώ τον Άλκη Αλκαίο καταπληκτικό ποιητή.Όχι στιχουργό.Ποιητή.¨Εγραψα λοιπόν¨"Τα διόδια" από το δίσκο "Ενα" και το μοίρασα,έτσι.
Σχόλιο Νένης."Για στίχος καλό είναι".Κάργια.
Θα ήθελα να γνωρίσω τον Άλκη Αλκαίο.Μετά τον Χατζιδάκη που έτσι κι αλλιως νομίζω πως τον ΄ξέρω.Ψυχική συγγένεια;Ίσως...

No comments: